Trattoria Buongiorno

Mostră meniu


Pizza

Pizza Tartufo Nero Blat de pizza, smântână lichidă, Mascarpone Galbani, Mozzarella di bufala, ulei de trufe negre și trufe negre Pizza Buongiorno Sos de roşii Cirio, mozzarella Galbani, piept de pui, salam Chorizo, ciuperci proaspete, ardei gras, oregano Pizza Quattro Stagioni Sos de roşii Cirio, mozzarella Galbani, şuncă, salam Chorizo, măsline, ciuperci proaspete, oregano Pizza Rustica Italiana Mozzarella Galbani, bacon italian bine afumat, rucola, roşii cherry, sos de roşii Cirio, oregano Pizza Vegetariana Mozzarella Galbani, ciuperci proaspete, rondele de ceapă, rondele de ardei gras, măsline, roşii cherry, vinete, Sos de roşii Cirio, oregano


Bruschetta

Bruschetta con pomodori Pâine, cubuleţe de roşii proaspete, busuioc, usturoi


Frutti di mare

Gamberi con salsa dolce leggermente piccante Creveţi la grătar pregătiţi cu sos dulce uşor picant Cozze al vino bianco Midii, vin alb, ceapă albă, usturoi, ulei de măsline și pâine cu usturoi Gamberi con salsa all'aglio Creveţi la grătar pregătiţi cu sos cu aromă uşoară de usturoi Antipasto con frutti di mare Calamari, creveţi la grătar, și caracatiţă la grătar, scoici, roşii cherry, andive, sos sweet chilli, sos usturoi, cimbru

Pasta

Lasagna Bolognese Foaie de lasagna, sos Bolognese, mozzarella Galbani, parmezan Spaghetti alla Carbonara Spaghetti cu bacon Italian bine afumat, smântână dulce și parmezan Tagliatelle con salmone e zucchini Tagliatelle cu creveți, caracatiță, calamari, midii, sos de usturoi, sos de homar, unt, smântână dulce, roșii cherry Tagliatelle Quattro Formaggi Tagliatelle cu smântână dulce, parmezan, gorgonzola și emmental Capelacci con camembert e pere in salsa di burro e noci Paste proaspete umplute cu camembert, pere în sos de unt cu usturoi și nucă, muguri de pin



Antipasti

Melanzane alla Parmigiana Vinete coapte pregătite cu sos de roșii Cirio, mozzarella Galbani și parmezan Caponata siciliana Vinete trase la tigaie în ulei de măsline împreună cu ceapă roșie, capere, ardei gras, roșii, măsline verzi, fenicul, țelină, stafide, muguri de pin și oțet de șampanie Burrata fresca con salumi misti, verdure e formaggio Burrata proaspătă, prosciutto crudo, salam Spianata, salam Milano, gorgonzola, parmezan, carciofi, roşii, și mix de salată Carpaccio din piept de rață afumat Piept de rață afumat, mascarpone, roșii concasse, dressing


Pesce

Orata alla griglia Doradă la grătar Salmone alla griglia Somon la grătar Trota alla griglia

Insalate speciale

Insalata Buongiorno Mix de salată cu piept de pui, măsline, nucă, măr, portocală și sos Rambol Insalata Caesar Salată cu piept de pui la grătar, dressing Caesar, parmezan, file de anchois și crutoane Insalata con tonno Mix de salată cu bucăți de ton, porumb dulce, ceapă roșie, măsline și ou Insalata Siciliana Grapefruit roșu, rodii, portocală, fenicul, ceapă roșie, măsline negre, ardei iute roșu, andive și dressing Insalata con frutti di mare Mix de salată, creveți, calamari, midii și usturoi



Zuppe

Zuppa di cozze Supă de scoici servită cu pâine prăjită cu aromă de usturoi Gusto delle isole Supă insulară cu midii, somon, creveți, calamari, caracatiță, sos de homar, sos de roșii Cirio și pâine Zuppa di funghi porcini Supă cremă de ciuperci porcini Crema di verdure Cremă de legume servită cu crutoane Zuppa rumena di manzo Ciorbă de văcuţă Minestrone - Supă italiană cu legume


Risotti

Risotto con verdure Risotto cu legume Risotto con frutti di mare Risotto cu fructe de mare, roșii și usturoi Risotto con funghi porcini Risotto cu ciuperci, mânătărci, parmezan și usturoi Risotto con crema di tartufo nero Risotto cu pastă de trufe negre, parmezan, mascarpone și rucola

Știați că?

Prima pizzerie din lume s-a deschis la 1830, în Napoli și purta numele Antica Pizzeria Port’Alba, fiind deschisă și astăzi. Alexandre Dumas povestește că în acești ani pizza era mâncarea de bază în Napoli, având ingrediente variate, cum ar fi brânză, roșii, ulei sau anșoa.

Grigliato

Pollo alla griglia Piept de pui la grătar Filetto di maiale alla griglia Muşchiuleţ de porc la grătar Bistecca di manzo Antricot de vițel servit cu cartofi copți, roșii concasse și ciuperci umplute. Filetto di manzo alla griglia Muşchiuleţ de vițel la grătar

Contorni

Spinaci saltati Sote de spanac cu aromă de usturoi Asparagi in padella Sparanghel proaspăt pregătit cu unt Broccoli saltati all’aglio Broccoli tras la tigaie cu usturoi Verdure alla griglia Legume la grătar Patate con rosmarino al forno Cartofi gătiţi la cuptor cu rozmarin Riso al vapore Orez pregătit la abur

Dolci

Crespelle dolci con crema al mascarpone e canella Clătite cu cremă de mascarpone și scorțișoară Cannoli di ricotta e pistacchi Cannoli cu brânză ricotta și fistic Parfait alle noci Parfait cu nuci Torta al cioccolato fatta in casa Tort de ciocolată făcut în casă Torta di formaggio fatta in casa Tartă cu brânză făcută în casă Tiramisu - la ricceta di casa Tiramisu - reţeta casei

Descarcă meniul

Dragi prieteni, vă oferim experiența unei mese culinare fine destinate oricărei ocazii, într-o atmosferă caldă și primitoare. Restaurantul nostru este locul perfect atât pentru un prânz de afaceri, cât și pentru o cină romantică.

Meniu mâncare, Meniu băuturi, Băneasa - Meniu mâncare, Băneasa - Meniu băuturi




Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Buongiorno Victoriei
Buongiorno Primăverii
Buongiorno Lido




buongiorno-lido evenimente-si-petreceri trattoria-italiana