Evenimente şi petreceri business la Trattoria Buongiorno

Evenimente şi petreceri business la Trattoria Buongiorno

Trattoria Buongiorno te ajuta să organizezi ca la carte un eveniment corporate. Organizarea unui eveniment de business implică nu numai o personalizare a meniului şi o transformare a locaţiei în funcţie de numărul de persoane aşteptat. Cheia succesului unui eveniment corporate este crearea unei atmosfere unice, care depinde de cultura organizatională a respectivei companii. La Trattoria Buongiorno, suntem atenţi la cele mai mici detalii pentru organizarea evenimentului tău, fie că este un eveniment intern, pentru angajaţi, fie că este vorba de o gala, o aniversare sau o recepţie adresată clienţilor potenţiali, existenţi sau partenerilor de afaceri.

Trattoria Buongiorno îţi pune la dispoziţie şi un consilier pentru evenimente corporate care te poate ajuta să organizezi cea mai tare petrecere pentru parteneri sau angajaţi.

Consilierul de evenimente va ţine cont de tipul petrecerii, de data şi ora evenimentului, de tematica aceastuia, de numărul de persoane invitate şi îşi va propune o locaţie pe măsură. Consilierul de evenimente te va scuti de o mulţime de griji în organizarea de evenimente corporate, cum ar fi cele legate de muzică, aranjamentele pentru sala de petrecere, serviciile video sau foto şi multe altele. Decorul unic, mâncarea savuroasa, atmosfera rafinată, dar şi serviciile excelente pentru care Trattoria Buongiorno este recunoscută sunt doar cateva din ingredientele retetei succesului pentru o petrecere pe care oaspeţii tăi nu o vor uita prea curand! În plus, pentru ca Trattoria Buongiorno face parte din grupul City Grill, poţi alege din mai multe locaţii în punctele cheie ale Bucureştiului în funcţie de mărimea evenimentului tău.

Te aşteptăm să ne faci o vizită să găsim împreună soluţia potrivită pentru organizarea evenimentului tău! Prin intermediul acestui formular, poţi cere o ofertă pentru organizarea unui eveniment corporate. Un consultant CityGrill va prelua și înregistra cererea şi te va contacta în cel mai scurt timp pentru o ofertă personalizată.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Buongiorno
Descoperă Buongiorno Lido
Evenimente şi petreceri
Trattoria Italiană

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Buongiorno Victoriei
Buongiorno Primăverii
Buongiorno Lido
Buongiorno Centrul Istoric
buongiorno-lido evenimente-si-petreceri trattoria-italiana